I skrivende stund ble Bitcoin nok en gang sittende fast over $ 9000-merket, med verdens største cryptocurrency som fortsatt er i bedring etter sitt siste mislykkede forsøk på å bryte den psykologiske motstanden på 10.000 dollar. Bitcoins prisbevegelse hadde som vanlig en dyp effekt på bevegelsen av markedets medmennesker, med Bitcoin Profit og Tron som bemerkelsesverdige eksempler.

BAT var imidlertid ikke en som fulgte ledelsen

Bitcoin’s mest populære gaffelmynte, Bitcoin Cash, har ikke hatt et lykkelig 2020. Siden markedskrasjen på Black Thursday har BCH kjempet for å registrere lange og bemerkelsesverdige oppturer på listene, med sin prisbevegelse i hovedsak en serie crest og traubevegelser. Med andre ord, små upticks punktert av skarpe fall kan sees på prislistene, dette til tross for at BCH har berørt nivåene før 12. mars ganske mange ganger allerede.

I skrivende stund led BCH, som de fleste alts, fortsatt av Bitcoin fall for to uker siden, med kryptoen nede med nesten 10% siden.

Dette ble dokumentert av dets tekniske indikatorer også da Parabolic SARs stiplede markører lå godt over prislysene. Tvert imot merket Chaikin Money Flow en uptick, med CMF som beveget seg mot 0,20 på listene.

Selv om det ikke har vært mye å rapportere på utviklingssiden i det siste, var BCH i nyhetene etter at et BCH-drevet nettsted samlet inn over $ 100 000 for innholdsskapere

TRX, kryptoen som er hjemmehørende i det blockchain-drevne desentraliserte systemet TRON , var veldig raskt med å gjenopprette tapene etter krasjet i mars. I mai måned stoppet imidlertid opptrenden som gikk foran den, med kryptos bevegelse siden den gang ganske gradvis. I likhet med Bitcoin Cash før det falt også TRX på baksiden av Bitcoins svekkelse for to uker siden, og falt med over 9% på to uker.

Mens Bollinger Bands fremdeles var ganske brede og antydet en viss grad av volatilitet i markedet, var MACD- linjen godt under Signal-linjen på listene, et tegn på et bearish marked, forståelig etter Bitcoin siste prisfall for noen dager siden.

I likhet med andre mainstream-markeder, har også cryptocurrency- og blockchain-industrien, og i forlengelsen av TRON, blitt påvirket av COVID-19-pandemien. I løpet av første halvår har faktisk utviklingsaktiviteten på TRON blockchain falt med over halvparten, ifølge en fersk rapport .

Basic Attention Token aka BAT , kryptoen som er hjemmehørende i den populære Brave-nettleseren, har vært på en gradvis, men fast opptur på prislistene en stund nå, med BAT som har gjenvunnet sine tidligere tap rett før halveringen i mai. Mens de fleste kryptoer falt kort tid etter, var BAT imidlertid raskt å gjenoppta sin trend, med symbolet som fortsatte å gjøre det, på pressetidspunktet.

I motsetning til bevegelsen i resten av markedet bemerket BAT en dramatisk fottur den siste uken, med tokenklatring med over 23% på listene. Dette var en interessant utvikling siden BAT, som andre kryptoer i markedet, har en god korrelasjon med Bitcoin og vanligvis ville fulgt BTCs ledelse ned. Dette skjedde imidlertid ikke.

Det samme ble fremhevet av BATs indikatorer som mens Awesome Oscillator’s grønne søyler signaliserte økende bullish momentum, Relative Strength Index bemerket en skarp topp mot sonen for overkjøpt.